RTPB40

Ervaar superieure beeldkwaliteit

De nieuwe generatie PRO-camera’s beschikt over een indrukwekkende 3-megapixel-sensor, vergelijkbaar met anderhalf keer Full HD. De sensor beschikt tevens over ruisonderdrukking en HDR (high dynamic range). Dit resulteert in levensechte kleuren en perfect belichte beelden.

Bekijk video

 • 3 MEGAPIXEL
 • HDR
 • NATUURGETROUWE KLEUREN

Ook ‘s nachts perfecte beelden

Met PRO-camera’s beschikt u over infrarood-nachtzicht dat 50% sterker is dan in onze standaard camera’s. U haalt afstanden tot wel 30 meter. Daarnaast scant een slimme sensor de omgeving en stemt de sterkte van de (onzichtbare) infraroodstraal daarop af. Onder- en overbelichting wordt voorkomen en u beschikt over perfecte nachtbeelden.

Kijk mee via uw smartphone

U verbindt dit camerasysteem eenvoudig met uw smartphone en houdt zo ook een oog in het zeil als u er niet bent. Ontvang een pushmelding bij beweging, bekijk livebeelden en speel opgenomen beelden af. Onze gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android en is kosteloos te gebruiken.

Beheer eenvoudig vanaf uw computer

Met onze software beheert u dit camerasysteem eenvoudig vanaf elke computer, zowel in de buurt van het systeem zelf als op een externe locatie. Bekijk livebeelden, speel opgenomen beelden af en download beelden direct naar uw computer. Onze software is beschikbaar voor zowel Windows als macOS en is kosteloos te gebruiken.

Sluit aan op elke monitor of tv

Liever direct via dit camerasysteem meekijken? Sluit er dan een monitor of tv op aan. Hierop bekijkt u dan alle camera’s tegelijkertijd in een kwadrant, focust u op één uitvergrote weergave of laat u de beelden elkaar automatisch afwisselen. Bovendien switcht u met een druk op de knop tussen livebeelden en opgenomen beelden.

Een flexibele bullet-uitvoering

De bullet-camera’s in dit systeem zijn dankzij hun flexibele voet makkelijk te richten. En juist omdat ze zo duidelijk ergens op gericht zijn, werken ze ook preventief. U bevestigt bullet-camera’s zowel aan het plafond als tegen de muur.

Waterdicht en vandaalbestendig

de camera’s hebben de internationale IP66-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zowel extreme winters, natte herfststormen als hete zomers doorstaan ze met gemak. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de kabel zit weggewerkt in een stevige voet.

 • WATERDICHT
 • -40℃ / +50℃
 • VANDALISME BESTENDIG

De oplossing voor dichtbij én veraf

Met onze zoomfunctie brengt u tot op de pixel precies in beeld wat voor u het allerbelangrijkst is. Overzie een groot gebied met de brede kijkhoek (92º) of zoom tot 4,5 keer in voor verbazingwekkende details. In- en uitzoomen gebeurt optisch, dus zonder verlies van kwaliteit, en doet u eenvoudig vanuit onze app.

Geavanceerde autofocus

Dankzij onze geavanceerde autofocus levert dit camerasysteem tot wel 25% scherpere beelden dan reguliere systemen. De autofocus analyseert de omgeving van de camera en stelt de lens daar vervolgens nauwkeurig op scherp. Het resultaat is buitengewoon gedetailleerd beeld waarop personen en objecten nog beter te herkennen zijn.

Wekenlang opnemen

Centraal in dit camerasysteem staat een krachtige recorder die uw camerabeelden dag en nacht in de hoogste kwaliteit vastlegt. Opnemen kan continu, volgens een vast tijdschema of alleen bij beweging. De recorder beschikt over voldoende opslagcapaciteit om uw camerabeelden meerdere weken te bewaren. En raakt deze vol? Dan worden de oudste beelden automatisch overschreven.

 • CONTINU OPNEMEN
 • TIJDSCHEMA OPNEMEN
 • BEWEGING OPNEMEN

State-of-the-art bewegingsdetectie

Onze geavanceerde bewegingsdetectie is niet alleen handig om een melding te krijgen wanneer er iets gebeurt, maar ook om uw opnamecapaciteit met meerdere weken te verlengen. Neem alleen op bij beweging en kijk relevante beelden terug in een handomdraai. U hoeft immers niet meer door uren aan beeldmateriaal heen te spoelen waarop niks gebeurt.

Wat is het bereik van jullie bewegingsdetectie?

Mist jullie detectie niet het begin van een beweging?

Kan ik een gedeelte van het beeld uitsluiten van detectie?

Kan ik de gevoeligheid van jullie detectie aanpassen?

Kan ik jullie detectie ook tussen bepaalde tijdstippen activeren?

Bescherm uw privacy

Soms wilt u dat bepaalde zaken niet worden opgenomen, maar ontkomt u er niet aan deze wel in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een raam of pinapparaat. Met ons handige privacymasker schermt u delen van het beeld af met een zwart vlak. U kunt de camera dan gewoon richten zoals u wilt, maar u voorkomt dat deze privacygevoelige delen worden opgenomen.

Uw beelden goed beveiligd

De ingebouwde update-functie houdt uw camerasysteem veilig en up-to-date. Toegang tot uw systeem wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo bepaalt u zelf wie er wel en niet mee kan kijken.

 • GRATIS SOFTWARE UPDATES
 • GEBRUIKERS & WACHTWOORDEN

Eenvoudig zelf te installeren

95% van onze klanten heeft nog nooit een camerasysteem aangesloten, maar installeert het systeem gewoon zelf. We ontwerpen onze producten namelijk speciaal voor de eindgebruiker in plaats van de installateur. U steekt enkel de stekkers in het stopcontact en het systeem werkt.